Kiinteistönvälittäjä Vaasassa auttaa Sinua myymään talosi tai asuntosi

Oletko myymässä asuntoasi? Haluat varmasti, että kotisi myynti sujuu tehokkaasti ja turvallisesti ja sinun toiveesi huomioiden. Ammattilaisen avulla tämä hoituu ja hyvä kiinteistönvälittäjä säästää lisäksi myös sinun rahojasi sekä aikaasi.

 Sinä saat meiltä aina ammattitaitoisen hinta-arvion asunnostasi, jolloin myyntiaika lyhenee. Teemme asunnostasi myyntisuunnitelman, jossa mietimme tarkkaan asuntosi parhaat puolet, joita tuomme esiin markkinoinnissa, sekä suunnittelemme muut myynnin yksityiskohdat sinun toiveittesi mukaan.

Hankimme myyntiin tarvittavat asiakirjat ja käytämme ammattitaitoista kuvaajaa, joka osaa etsiä asunnostasi parhaat kuvakulmat ja kivat yksityiskohdat. Laadimme myyvät ilmoitukset, jotka herättävät ostajan kiinnostuksen. Hoidamme koko myyntiprosessin alusta loppuun, palvelusta tinkimättä.

Meiltä saat ILMAISEN myyntistailauskonsultaation toimeksiannon yhteydessä. Neuvomme myös uuden asunnon hankinnassa ja meidän puoleen voit kääntyä myös asuntokauppojen jälkeen. Me pidämme sen minkä lupaamme.

Asuntokauppa on helppoa, kun annat ammattilaisen auttaa sinua. Kukaan ei ole täydellinen, emme mekään, mutta pyrimme aina tekemään parhaamme, jotta sinun asuntokauppasi onnistuvat. Paras kiitos on tyytyväinen asiakas.