Onko etsinnässä ammattimainen ja luotettava kiinteistönvälittäjä? Käänny puoleemme! Vihdoin Kotona LKV Oy:n toimialue on Vaasa ja lähialueet. Ota yhteyttä!

Asunnon myyminen on yksi elämäsi suurimmista kaupoista ja panostan siihen, että se sujuu parhaalla mahdollisella tavalla. On tärkeää, että käytössäsi on luotettava ja ammattimainen kiinteistönvälittäjä, joka osaa neuvoa ja auttaa kaikissa kysymyksissäsi ja löytää parhaat ratkaisut tapauskohtaisesti ja toiveesi huomioon ottaen.


Kokeneena kiinteistönvälityksen asiantuntijana pystyn antamaan asunnollesi ammattimaisen hinta-arvion, joka lyhentää sen myyntiaikaa ja säästää sekä rahojasi että aikaasi. Pääasiallisena toiminta-alueena on Vaasa sekä Vaasan lähikunnat. Teen hinta-arvion asunnon ominaisuuksien, alueen ja markkinatilanteen mukaan, sekä löydän asunnollesi parhaiten sopivat myynti- ja markkinointikanavat.


Toimeksiannon yhteydessä saat ilmaisen myyntistailauskonsultaation, jonka avulla voit tehdä asunnostasi mahdollisimman houkuttelevan ja korostaa sen parhaita puolia. Käytän ammattimaista valokuvaajaa asuntosi kuvaamiseen, autan korostamaan asuntosi parhaita puolia sen markkinoinnissa ja laadin houkuttelevan myynti-ilmoituksen. Myyntiä varten hankin tarvittavat asiakirjat ja hoidan  puolestasi koko myyntiprosessin.


Kun etsit uutta kotia, kiinteistönvälittäjänä autan sen etsinnässä. Laajan yhteistyöverkoston ansiosta löydän unelmien kotisi nopeasti tai
ehkä se on jo meillä hiljaisessa myynnissä.

Kiinteistönvälitys on osaamisalaamme, olitpa myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoa. Ota yhteyttä, kerro meille toiveesi ja jätä yhteystietosi! Ammattitaitoinen ja parasta palvelua tarjoava tiimimme ottaa sinuun pikaisesti yhteyttä.