Onko etsinnässä ammattimainen ja luotettava kiinteistönvälittäjä? Käänny puoleemme! Vihdoin Kotona LKV Oy:n toimialue on Vaasa ja lähialueet. Ota yhteyttä!

Asunnon myyminen on yksi elämäsi suurimmista kaupoista ja me panostamme siihen, että se sujuu parhaalla mahdollisella tavalla. On tärkeää, että käytössäsi on luotettava ja ammattimainen kiinteistönvälittäjä, joka osaa neuvoa ja auttaa kaikissa kysymyksissäsi ja löytää parhaat ratkaisut tapauskohtaisesti ja toiveesi huomioon ottaen.


Olemme kokeneita kiinteistönvälityksen asiantuntijoita ja pystymme antamaan asunnollesi ammattimaisen hinta-arvion, joka lyhentää sen myyntiaikaa ja säästää sekä rahojasi että aikaasi. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Vaasa sekä Vaasan lähikunnat. Teemme hinta-arvion asunnon ominaisuuksien, alueen ja markkinatilanteen mukaan, sekä löydämme asunnollesi parhaiten sopivat myynti- ja markkinointikanavat.


Toimeksiannon yhteydessä saat ilmaisen myyntistailauskonsultaation, jonka avulla voit tehdä asunnostasi mahdollisimman houkuttelevan ja korostaa sen parhaita puolia. Käytämme ammattimaista valokuvaajaa asuntosi kuvaamiseen, autamme korostamaan asuntosi parhaita puolia sen markkinoinnissa ja laadimme houkuttelevan myynti-ilmoituksen. Hankimme kaikki myyntiin tarvittavat asiakirjat ja hoidamme puolestasi koko myyntiprosessin.


Kun etsit uutta kotia, kiinteistönvälittäjämme auttavat sen etsinnässä. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta löydämme unelmien kotisi nopeasti tai
ehkä se on jo meillä hiljaisessa myynnissä.

Kiinteistönvälitys on osaamisalaamme, olitpa myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoa. Ota yhteyttä, kerro meille toiveesi ja jätä yhteystietosi! Ammattitaitoinen ja parasta palvelua tarjoava tiimimme ottaa sinuun pikaisesti yhteyttä.