Sälja

Ska du sälja din bostad? Du vill att försäljningen av ditt hem är effektivt, tryggt och beaktar dina önskemål. Med hjälp av ett proffs ordnas detta och en bra mäklare sparar både din tid och dina pengar.

Du får alltid en professionell prisuppskattning av din bostad, vilket kommer att förkorta försäljningstiden. Vi gör en försäljningsplan där vi noggrant funderar på bostadens fördelar och för fram dem i marknadsföringen. Vi planerar försäljningens detaljer enligt dina önskemål.

Vi skaffar dokument som behövs för försäljningen och vi använder oss av en yrkeskunnig fotograf, som hittar fina detaljer och de bästa fotograferingsvinklarna. Vi formulerar säljande annonser, som väcker köparens intresse. Vi sköter om hela försäljningsprocessen från början till slut.

Du får en GRATIS försäljningsstylingkonsultation i samband med förmedlingsuppdraget. Vi ger råd vid införskaffning av en bostad och du kan vända dig till oss även efter bostadsaffären. Vi håller vad vi lovar.

En bostadsaffär är går lätt till då du låter ett proffs hjälpa dig. Ingen är perfekt, inte vi heller, men vi gör alltid vårt bästa för att din bostadsaffär skall lyckas. Det bästa tacket är en nöjd kund.