Tiimi

Me uskomme, että rehellisyys työssä on se, joka takaa hyvän tuloksen. Suhtaudumme työhömme pohjalaisella periksiantamattomuudella ja haluamme olla sinun luottamuksesi arvoisia. Arvostamme hyvää ammattitaitoa, siksi panostamme itsemme kouluttamiseen, jotta pystymme tarjoamaan parasta palvelua. Meille onnistuneet asuntokaupat ovat kunnia-asia.

Pääasiallinen toiminta-alueemme: Vaasa, Mustasaari, Vähäkyrö, Isokyrö, Laihia, Raippaluoto, Maksamaa, Vöyri, Oravainen, Maalahti

 

Sari yhteys
Sari Järvinen
Kiinteistönvälittäjä LKV, MMM
Olen iloinen, tehokas ja helposti lähestyttävä kiinteistönvälittäjä. Rakastan työtä ihmisten ja asumisen parissa, enkä pelkää tarttua asioihin, silloin kun työ sitä vaatii. Olen koulutukseltani maatalous- ja metsätieteen maisteri, joten maalais- ja metsätilat hoituvat siinä missä ydinkeskustan asunnot tai kesämökit. Jokainen kohde on minulle arvokiinteistö ja paras kiitos on tyytyväinen asiakas.
Tina yhteys
Tina Kultti
Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, Kaupanvahvistaja
Päivääkään en ole uravalintaani katunut, sillä intohimo työhön on vienyt täysin mukanansa, muodostunut elämäntavaksi. Työ on intohimoni, joten onnistunut asuntokauppa ja tyytyväinen asiakas on minulle kunnia-asia. Ammattitaidolla hoidettu kodinvaihto saa tyytyväiset asiakkaat palaamaan luokseni uudelleen. Minulla on kiinteistöedustajan (KED), laillistettu kiinteistönvälittäjän pätevyys (LKV) ja ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinto (YKV). Myynti hoituu juuri niin kuin pitääkin ja lakipykälät ovat hallussa. Lainsäädännön jatkuvasti muuttuessa koulutettu kiinteistönvälittäjä varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen niin asunnon myyjän kuin ostajan kannalta. Kaupanteko onnistuu niin suomeksi kuin ruotsiksi.